Апартаменти и частни стаи под наем в Бремерхафен

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Бремерхафен? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Бремерхафен!

Бремерхафен, с около 114 000 жители, е единственият голям град на Северно море. Градът е сред най-големите пристанищи градове в Европа и е основен център за износ на Германия. Освен това, градът е важно място за наука и изследвания и има награда от Асоциацията на донорите за немски науката на тема "Науката Сити". Бремерхафен е разположена географски на устието на река Везер и Geeste.

Сред музеите за Бремерхафен, корабоплаването и Северно море, градът разполага много интересни сгради и атракции. В "Klimahaus Бремерхафен 8 ° Ост" е на Стария Хейвън и представя по уникален начин в четири изложбени площи (пътни, елементи, перспективи, възможности) теми от изменението на климата и климатичните промени. В "Klimahaus" е удостоен с "чисти технологии награда медии" в категория "Култура и медии".
Също много интересен е исторически пристанището директно в града с много кораби музей. Пристанището показва последните в света дървена търговски кораб, плаващ - на barque "Seute считат за" - и други стари кораби на морския флот на музея и големи обекти на сушата. Потопете се в света на корабоплаването и книгата евтини самостоятелна стая от нашата услуга нощувка Бремерхафен.

Ако искате да изпитате морето от първа ръка, можете да се възхищавам на един от многото морски обиколки, които показват печат колонии, рибарско пристанище с огромен багаж складове, докове и пристанища или на терминала за контейнери с най-дългите реки кей в света .

Подишате чист въздух Северно море, като град, пътуване до Бремерхафен и престой в един от нашите евтини апартаменти и частни квартири на нашата услуга нощувка gloveler.de Бремерхафен.

Резервирай изгодна квартира в Бремерхафен чрез gloveler - посредник Бремерхавен:
  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Забележителности в Bremerhaven

Klimahaus Бремерхафен 8 ° Ost
В световен мащаб уникална изложба обучение и опит показва различните климатични зони на земята чрез зашеметяване пространствени опит, големи аквариуми, мултимедийни инсталации и всяка друга част на интерактивни изложения по целия предмет на климата. Изложбата е разделена на четири тематични области: пътуване, елементи, перспективи и възможности. Посетителите са показани различните климатични зони на континента и да види как живеят хората в тези климат.
Международната пристанища
Международната пристанища покрива площ от 7,8 милиона квадратни метра и се състои от терминала за контейнери, авто терминал, ро-ро съоръжения, плодове терминал, терминал товар, както и круиз-терминал Columbuskaje. Терминала за контейнери "Вилхелм Kaisen"е един от най-бързите и най-безопасните пристанища в света и сред най-големите пристанища контейнер в Европа. На 2 милиона квадратни метра автомобил терминал, който обработва повече от 1.3 милиона автомобила годишно, е един от най-големите в света.
Atlanticum
Тук можете да научите всичко за морето и риба. С огледало калейдоскоп можете да видите на сътворението на земята, океаните и живот. В допълнение, можете да се чудите на един 150 000 литра морски аквариум със студена вода риби, които рояк около потъналия развалина. Вие също така ще получите информация за работа в рибарско пристанище, в полярните и морските изследвания, Арктика и Северно море.

Апартаменти и частни стаи в Bremerhaven